Esport Betting Sites – Sidor där du kan spela på Esport

Detta kanske ni inte visste om, men jag är en jäkel på CS:GO, och jag har alltid varit svag för esport. Jag var aldrig så bra på fotboll eller ishockey, och spelade mest dataspel som ung, och på den tiden så var det ju ingen cool-status på det direkt. Detta har verkligen ändrats de senaste åren, och om man bara kollar i korea så har esport blivit massivt. Jag hittade en Youtube video som VICE har gjort om esport, och det är helt sjukt vad stort elektronisk sport börjar bli.

Det som såklart har fångat mitt intresse på senare tid är att satsa eller betta på esport, något som tidigare inte varit möjligt. Jag sökte på Google efter esport betting sites då det på svenska ännu inte finns så mycket information om detta, och hittade en hemsida som heter http://esportbettingsites.org och listar en rad olika spelbolag som låter dig spela på CS:GO, Dota 2, League of Legends och så vidare. Visserligen finns det ett par stycken att välja bland, men när jag testade dem så finns det inte så jättemånga olika sorters spel på matcherna. Oftast är det 1×2 på vinst, vilket inte alltid är det man söker. Över och under odds är något som jag gärna hade sett, men det är klart att många är rädda för riggade matcher.

Hur som helst, mycket kul att se att denna sport också börjar bli respekterad och omtalad. Se gärna Vice-videon som jag pratade om. Du hittar den precis här under.

Så kan det alltså se ut för unga grabbar och tjejer som i mångas ögon endast är datanördar. Helt rätt säger jag! Och med den galna videon så vill jag tacka för mig. Det är ju dags att börja nöta CS Global Offensive nu. Vem vet, kanske blir jag nästa esportstjärna? 😀

Vi hörs inom kort! /5050

 

Leave a Reply